Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

U.S. Optics

U.S. Optics är ett företag som startats på ’90 talet utav John Ben Williams Jr hemma is sitt garage. Det var frukten av en långvarig tanke som John hade om att kunna producera custom made sikten, designade av skyttar för skyttar. Sikten som inte ska massproduceras utan ska vara noggrant byggda för att klara de rigorösa militära kraven på pålitlighet, optisk prestanda och nytänkande. Lite kunde man ana under denna ödmjuka period att U.S. Optics skulle ca. 20 år efter rankas som ett av världens tuffaste, mest pålitliga och mest innovativa märke.

Emellertid, en tragisk motorcykelolika berövade John glädjen av att se detta uppnås. Arvet har däremot förvaltats av Johns son, John Williams III, som med hjälp av teknologi från Rockwell Scientific, lyckas utveckla siktena vidare till den nivån de befinner sig idag.

Få märken har fått en sådan legendarisk robust stämpel som U.S. Optics och det är med all rätt som siktena valdes av både amerikanska militära och polisiära förband. Deras senaste generation av sikten med medförstorande riktmedel, Mil/Mil justeringar, fenomenalt bra belysning och grymma justermarginaler är lika lämpade för jakt, långhållsskytte eller dynamiskt skytte.

Astro Sweden är skandinavisk general agent för U.S. Optics.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Snabba leveranser
Trygg betalning