Stäng
  • 14 DAGARS FAKTURA

  • DELBETALNING

  • HEMLEVERANS

  • SNABB LEVERANS

NXS

Nightforce NXS är kikarsiktet för den som värdesätter extrem hållfasthet kombinerat med optik av världsklass.
Nightforce NXS kikarsikten genomgår mycket rigorösa tester där de, förutom slag och trycktålighetstester, utsätts för saltvatten, sand, damm, lera, extrem värme och kyla. Varje del av kikarsiktet gås igenom och utvärderas efter varje testmoment för att hitta eventuella brister och förbättra slutprodukten.
Tillverkningstoleranserna är mycket snäva, ytbehandlingen på varje lins har t.ex en toleransnivå på 0,000127 mm. NXS-serien tål ett vattentryck motsvarande 30 meters djup, de testas med en kraft av 1 250 g både i positiv och negativ riktning och den starka aluminiumtuben är 2-3 ggr tjockare än andra kikarsikten.
Även det tuffaste Mil-Spec testet godkänner Nightforce kikarsikten.

När du monterar ditt Nightforce kikarsikte vet du att du har det mest avancerade, briljanta och robusta optiska siktinstrumentet på marknaden.
Det mycket stora interna justeringsomfånget saknar motstycke bland högförstorande kikarsikten idag. Klickjusteringarna är som i alla Nightforce mycket exakta. Det laseretsade och belysta riktmedlet sitter i andra fokusplanet (undantag NXS 3,5-15x50F1 som har riktmedlet i första fokusplanet) vilket innebär att det inte är medförstorande och därför inte skymmer ett litet mål vid hög förstoring. Parallaxjusteringen är på NXS placerad på sidan av tuben. Allt detta borgar för att du kommer att kunna lita på och ha glädje av ditt Nightforce kikarsikte under resten av din tid

Sortering:
AAdmount AAdmount flip-up skydd
Finns i lager
1 695 kr

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Snabba leveranser
Trygg betalning